Concerts

Set anys de quòrum Famèlic. Vols anar a la festa d'aniversari?

Sortegem dues entrades dobles per al festivalet de tres dies a la sala Vol del Poblenou, on actuen pràcticament tots els grups del segell

Regalim i els rituals xamànics a «Temascal #1»

| 11/10/2018 a les 10:00h

Ni cinc, ni deu: set. Aquesta és l'edat de la discogràfica independent Famèlic, un segell a mig camí entre la Plana de Vic i Barcelona que aquest 2018 també celebra que ha publicat 50 referències. I com ho fa? Doncs amb una festa amb pràcticament tots els grups que formen la família a la sala Vol del Poblenou. L'Aquelarre Famèlic durarà tres dies, del 18 al 20 d'octubre, i les entrades van dels 8 als 15 euros, en funció del dia, i a 30 euros per a l'abonament complet. Nosaltres et convidem a anar-hi gratis tots tres dies: sortegem dos abonaments dobles.

Entre els grups que hi toquen hi trobem els noms clàssics del segell com L'Hereu Escampa, Germà Aire, Univers o Da Souza. I altres que també ho són però que portaven una temporada llarga desapareguts, com Mates Mates. Les bandes que s'han afegit al carro més recentment, com Opatov i Power Burkas, també hi seran, així com els grups formats pels mateixos fundadors de Famèlic, com ara Polseguera, Furguson, Regalim i Sergi Egea. En total, seran dotze bandes i quatre DJs per acabar dues de les tres nits de festival, a més de sorpreses que no s'han anunciat però que de ben segur que hi seran.

Hi vols anar?
Per participar al sorteig dels dos abonaments dobles, només cal que omplis el següent formulari i que creuis els dits.
 

Cartell de la festa Famèlic 7 anys. Foto: Eduard Vila

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Poblenou, sala Vol, concurs, sorteig, concerts, Famèlic

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.