Crònica

La gran nit de Txarango al Festival Esperanzah!

Entre llàgrimes i somriures de felicitat, el grup del Ripollès va tancar la gira de presentació del disc 'El cor de la terra' (DiscMedi, 2017) al Festival Esperanzah! del Prat de Llobregat

Concert de Txarango al Festival Esperanzah! a El Prat de Llobregat

Txarango impulsa col·lectivament un nou festival al Sàhara

| 15/10/2018 a les 12:30h

Txarango al Festival Esperanzah!
Txarango al Festival Esperanzah! | Xavier Mercadé
No havia de a ser un concert més de Txarango. El grup va voler acomiadar-se dels escenaris amb un espectacle únic anomenat Abaraka, amb una escenografia especial de Lluís Danés i ben envoltats dels amics i col·legues que han anat conreant durant els seus anys de carrera. Amb totes les entrades venudes, l’esplanada davant l’escenari Pota Blava del sempre compromès Festival Esperanzah! era una mescla intergeneracional del públic que els ha seguit des del principi. Hi havia famílies senceres, públic adolescent i molt de jovent atret pel missatge i els ritmes del grup de Sant Joan de les Abadesses; un públic amb ganes de gaudir de cada segon d’una actuació que va ser gravada també per les càmeres de TV3.
 

Txarango amb el Cor Safari al Festival Esperanzah! Foto: Xavier Mercadé


El cor Cantabile, Judit Neddermann, les Kol·lontai, el retorn a terres catalanes del Cor Safari, Natxo Tarrés de Gossos i el músic pratenc Alfred Garcia, que va cantar amb ells “Músic de carrer”, van ser alguns dels protagonistes que van convertir el concert en una nit única, perfecta per commemorar el comiat temporal dels escenaris per part de la banda. El concert va acabar amb el regal d'una cançó inèdita, "Tanca els ulls".



Aquesta aturada en l'activitat de concerts i gires es veurà ràpidament trencada per l'activisme solidari que els ha mogut a col·laborar en un festival a favor del poble sahrauí, dins el moviment Yalah! Sahara.
 

Txarango amb Alfred Garcia al Festival Esperanzah! Foto: Xavier Mercadé

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Txarango, crònica, Esperanzah, El Prat de Llobregat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.