Estrenes

Morgat Morgat canta als nous inicis, escolta «Ruixat s'escriu sense teulat»

Estrenem un nou tema d''Orgull adolescent', àlbum que sortirà a la llum aquest divendres 19 d'octubre

| 16/10/2018 a les 12:10h

Morgat Morgat
Morgat Morgat | Xavi Olmos
El quintet banyolí Morgat Morgat, guanyador del Premi Joventut del Sona9 l'any 2013, treu divendres el seu nou àlbum, Orgull adolescent (LAV Records, 2018), després de quatre anys de silenci discogràfic. El disc es compon de deu cançons amb lletres del guitarrista i cantant del grup, Jordi Torrent. Els nous temes es presentaran el proper 17 de novembre al centre de la ciutat que els ha vist créixer, a l’Auditori de Banyoles. Avui estrenem la que serà la quarta cançó del disc, "Ruixat s'escriu sense teulat".

'De dins l’aigua naixeré virginal, a punt per fer el bé i tot el mal que pugui fer rient', comença entonant Jordi Torrent al principi de la cançó. En aquesta cançó Morgat Morgat parla de la fe en els nous inicis personals. "La cançó és un obrir els ulls i tornar a néixer", explica Torrent, "renéixer amb la mateixa il·lusió amb què et carregues de bons propòsits quan ha acabat l'estiu". A més, per ell, és una peça definitòria de l'àlbum: "sintetitza molt bé el que reivindiquem en aquest disc, aquest renéixer d'uns adolescents de quaranta anys".


El disc Orgull adolescent (LAV Records, 2018) està fet amb cura, a poc a poc i cançó a cançó, canviant radicalment la manera que tenia Morgat Morgat de funcionar i d’enfrontar-se al procés creatiu. “Ha estat un treball d’orfebreria que ens ha servit per pensar millor les cançons, per endreçar i garbellar, per treure tot el que sobrava i permetre un diàleg més polit i educat”, explica el grup.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Auditori de Banyoles, Morgat Morgat, estrenes, Banyoles

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.