festivals

El Músiques Sensibles arrenca aquesta setmana amb Maria Arnal i Marcel Bagés

El festival tindrà lloc al Palau de la Música del 18 d'octubre al 23 de novembre

Carmen Boza, Intana, El Petit de Cal Eril o Gemma Humet també formen part del cartell

| 17/10/2018 a les 17:30h

Maria Arnal i Marcel Bagés
Maria Arnal i Marcel Bagés | Juan Miguel Morales
El festival Músiques Sensibles arriba a la sisena edició amb un cartell que aposta per vincular cultura i música amb compromís i responsabilitat social. Maria Arnal i Marcel Bagés seran els encarregats d'obrir el festival amb el seu concert de final de gira dins un espai emblemàtic, el Palau de la Música Catalana.

L'organització ha apostat per un cicle de deu concerts que el duet artístic obrirà el 18 d'octubre amb l'última actuació de la seva exitosa gira arran del disc 45 cerebros y 1 corazón (Fina Estampa, 2017). La pròxima cita, ja al Petit Palau, la protagonitzarà Carmen Boza, el 9 de novembre, presentant el seu nou disc Caja negra (Etiqueta Negra, 2018), i el grup d'indie Intana, que també tanca la gira del seu primer treball homònim, Intana (Satélite K, 2017). L'endemà el jove músic anglès Joe Dolman telonejarà Roger Mas, que presenta els temes del seu darrer disc, Parnàs (Satélite K, 2018).


El format es repetirà el divendres 16 de novembre. Aquesta vegada, però, serà la cantant occitanòfona Alidé Sans qui obrirà el concert de comiat de gira de Gemma Humet. La cantant terrassenca actuarà acompanyada d'artistes amics que ajudaran a fer de la nit una vetllada irrepetible. El dissabte, Xoel López presentarà en format acústic el seu nou disc en solitari, Sueños y pan (Altafonte, 2017).

Per tancar el festival, el Músiques Sensibles ha preparat dos concerts ben potents. D'una banda, la música triangular d'El Petit de Cal Eril, que omplirà de màgia el Petit Palau el 21 de novembre. De l'altra, el London Community Gospel Choir, que el 23 de novembre farà vibrar els espectadors amb l'energia i força de les seves interpretacions.
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Músiques Sensibles, London Community Gospel Choir, El petit de cal eril, Xoel López, Alidé Sans, Gemma Humet, Roger Mas, Joe Dolman, Intana, Carmen Boza, Maria Arnal i Marcel Bagés, festivals, Palau de la Música Catalana

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.