Sona9

L'Home Invent tanca el cicle de concerts en acústic al programa «Sona9» d'iCat

El cinquè grup finalista visita els estudis de ràdio per fer-hi un concert acústic

També s'hi entrevistarà Jonàs Sala, cofundador de Verkami

La fase final del Sona9 2018 ja té els cinc classificats

| 22/10/2018 a les 16:00h

L'Home Invent a iCat
L'Home Invent a iCat | Carles Rodríguez
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau, a iCat. Cada dilluns a partir de les 23 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual.

El 8 d'octubre va començar un cicle de concerts en acústic dels finalistes del concurs Sona9 a iCat, que avui s'acaba. Aquesta nit és el torn del cinquè grup finalista, L'Home Invent (pop-rock, Montcada i Reixac). Després de la seva actuació, s'entrevistarà també Jonàs Sala, cofundador de Verkami, per parlar del nou Premi Verkami als finalistes del concurs. 

L'Home Invent interpretarà "Aquí" –una versió musicada del poema "Un camí" de Jaume Coll que van presentar com a prova del concurs– i temes propis com "Carrer Galàxia" i "Promesa de la ràbia". A més, al programa d'aquesta nit també s'hi podran sentir algunes cançons dels concerts anteriors com "No tinc por" i "La casa de les mil olors" dels finalistes que van inaugurar el cicle: Menut (cançó-folk, Móra la Nova) i Sandra Bautista (cançó d'autor, Martorelles), o "Brutícia" i "Llengües" dels grups que van actuar la setmana passada, L'Home Brut (indie-rock, Beneixida) i Cabot (pop-rock, Marratxí).
 

L'Home Invent a iCat. Foto: Carles Rodríguez

Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, L'Home Brut, Cabot, Menut, L'Home Invent, Sandra Bautista, iCat, Sona9, verkami, Sona9 2018

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.