Sona9

Sandra Bautista, protagonista del primer capítol de «Sona9»

Avui a les 22.15 j el canal 33 estrena el primer dels sis programes dedicats al concurs

Els cinc finalistes del concurs protagonitzaran els cinc primers capítols

 El darrer programa estarà dedicat a la gran final del Sona9 2018

El 33 estrena el programa «Sona9»

| 20/10/2018 a les 11:00h

Sandra Bautista a iCat
Sandra Bautista a iCat | Carles Rodríguez

En aquest primer capítol de Sona9 el periodista, músic i presentador Marc Bala s'aproparà fins al Centre de Creació Musical Molinet, de Santa Coloma de Gramanet, per conèixer Sandra Bautista, la jova cantautora de Martorelles. 

En aquest local d'assaig Bala parlarà amb ella i la seva banda sobre el projecte. A més, l'acompanyarà fins a l’enregistrament de tres cançons en format acústic als estudis d'iCat, i més tard veurà com es desenvolupa en un estudi professional, amb l’assessorament del productor Jordi Bastida i de l'enginyer de so Tomàs Robisco. Són dues de les proves que ha de realitzar com a finalista del Sona9.

 

Sis programes
Els cinc finalistes del concurs seran els grans protagonistes dels cinc primers capítols del programa. Són, per ordre d’emissió dels capítols: Sandra Bautista (cançó d’autor, Martorelles), Cabot (pop-rock, Marratxí), L’Home Invent (pop d’autor, Montcada i Reixac); Menut (cançó-folk, Móra la Nóva) i L’Home Brut (pop-rock, Beneixida). El darrer capítol estarà dedicat íntegrament a la gran final del concurs, que se celebrearà el dimecres 14 de novembre a la sala Luz de Gas de Barcelona. Els sis capítols s'emetran els dissabtes a les 22.15 h al canal 33.

Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.