Videoclip

Reivindicació feminista, festiva i electrònica: així és el nou videoclip de JoKB

Estrenem el clip del nou tema que formarà part de l'àlbum visual que està preparant el grup igualadí

| 23/10/2018 a les 10:40h

JoKB
JoKB | Arxiu artista
JoKB prepara per a principi de l’any vinent el seu segon disc, Ohana (autoeditat, 2019). El que vindrà, però, no és un projecte convencional, sinó que el grup ha volgut innovar amb el format del visual album, on cançó i videoclip formen un sola unitat. Avui estrenem un dels temes d'aquest nou disc acompanyat d'un videoclip on es reivindica la presència femenina als escenaris.


'I can do whatever I want' ('puc fer el que vulgui') és el lema amb què comença la cançó, que aquesta vegada han escrit en anglès i han fet passar per un sedàs més electrònic, un canvi important respecte al seu àlbum de debut, Camaleònic (Temps Record, 2015). El videoclip té un marcat enfocament feminista, tal com expliquen membres de la banda: "Està protagonitzat per persones que estan fartes dels estereotips de gènere i diuen un no desafiant”.

Sobre el sorprenent format que presenten, el grup aclareix: Lla part visual ha de servir per explicar molt més del que es pugui entendre amb els tres minuts de cançó". D’aquesta manera, la seva intenció no és només fer un videoclip de cadascuna de les tretze cançons que formaran l’àlbum, sinó poder crear un relat unitari i coherent entre tots els vídeos i cançons.

L’àlbum ha tingut les col·laboracions de grups tan reconeguts com La Pegatina o Koers i ha estat gravat a l’Atlántida Studio. La presentació d’aquesta nova etapa serà el 27 de febrer a la sala Apolo, on es podrà gaudir de la festa i la potència que JoKB ens ha brindat fins ara. “Hem fet un canvi de sonoritat i imatge”, relata la banda, “però no hem abandonat el nostre punt de partida: la festa camaleònica”.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclip, visual album, videoclips, estrenes, JoKB

COMENTARIS

Hola

Anònim, 23/10/2018 a les 13:43

@dunacarrasquilla

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.