Actualitat

El grup de thrash mètal de l'advocat de Junqueras i Romeva debuta a Barcelona

El guitarrista i penalista Andreu Van den Eynde, forma part del grup d’origen sud-americà Vientos de Poder I La banda s’estrena en directe aquest dissabte a la sala Báscula

| 23/10/2018 a les 12:00h

L'advocat penalista que s'ocupa dels casos d'Oriol Junqueras i Raül Romeva, Andreu Van den Eynde, té una segona devoció paral·lela al dret: la música. Van den Eynde toca la guitarra al grup de thrash mètal Vientos de Poder, que aquest dissabte debuta a la sala Bàscula de la Zona Franca, a Barcelona. Aquest quartet resident a Barcelona però amb la meitat de la formació equatoriana i argentina combina un repertori amb temes propis i versions de dos dels grups més benerats del mètal argentí, Hermética i V8.

El concert serà a les 19.30 h, i acompanyaran Vientos de Poder dos grups més: Nuckin' Futs i Hidden. La passió de l'advocat per la música ja era coneguda. El Twitter de Van den Eynde és una constant de referències musicals que sobrepassen l'àmbit del heavy. Entre alguns dels artistes que han aparegut al seu perfil recentment hi trobem Berri Txarrak, Beck o Guillamino.

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, heavy-metal, Vientos de poder, trash-metal, Junqueras, advocat, Andreu Van den Eynde

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.