actualitat

Per què el nou disc d'Els Pets no és a Spotify?

El trio de Constantí explica per què ha decidit prioritzar la venda del nou àlbum en format físic

«Som» d'Els Pets, cançó per cançó

| 24/10/2018 a les 10:00h

Els Pets
Els Pets | Michal Novak
El llançament del nou disc d'Els Pets, batejat com a Som (RGB Suports, 2018), va tenir en espera els milers de seguidors de la banda tarragonina fins al passat 19 d'octubre. La sorpresa per alguns d'ells va ser que, en buscar-lo a Spotify amb els auriculars ben preparats, no apareixia a les plataformes digitals. La banda ha explicat a través de les seves xarxes socials per què ha decidit publicar primer el disc en format físic i esperar a penjar-lo a la xarxa.

Els Pets han argumentat que aquesta decisió pretén "recuperar part de la inversió econòmica i emocional que suposa fer un nou disc" i s'han queixat que Spotify té un tracte "desfavorable per als que treballem de la música", ja que paga cada reproducció a 0,0006 euros. Per això mateix, han animat el seu públic a "fer un esforç per aconseguir el disc en formats tàctils", ja que així també es valora la feina del disseny gràfic i s'hi poden veure les lletres i els crèdits amb el nom dels compositors, intèrprets i col·laboradors. 

 
La rebuda del nou àlbum del grup ha tingut un èxit rotund, que s'ha vist plasmat en plataformes com Amazon o iTunes, on Som ha estat el número u de vendes en tot l'Estat espanyol durant cinc dies consecutius. De fet, els membres del grup han hagut de tornar a distribuir més discos per les botigues catalanes, ja que segons expliquen ells mateixos, "la demanda ens ha desbordat i hem fet curt". Ara, asseguren per xarxes socials que la reposició de CDs arribarà a tot arreu com a màxim demà.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Spotify, Som, actualitat, Els Pets

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.