actualitat

Spotify publicarà el disc complet de Joina sense cap cançó censurada

La distribuïdora digital del disc ha atribuït a "problemes tècnics" que el tema "La trama del drama" no estigués disponible a la plataforma de streaming

La rapera empordanesa ha penjat la cançó a Youtube després de denunciar els fets a Instagram

La rapera Joina acusa Spotify de censurar-la perquè canta 'Borbón ladrón'

| 26/10/2018 a les 16:00h

Joina
Joina | Arxiu de l'artista
El disc complet de Joina, Companyes (autoeditat, 2018), amb la cançó "La trama del drama", estarà disponible a Spotify d'aquí a màxim un parell de dies. La distribuïdora digital del disc, Duplicat, ha assegurat a la cantant que tornarà a pujar el disc a la plataforma de streaming i ha atribuït a "problemes tècnics" el fet que aquesta peça no estigués visible i no es pogués escoltar. A més, els responsables de la comercialització digital del disc han volgut desmarcar-se de qualsevol intent de censura del seu contingut per part de Spotify.

Arran de la desaparició d'un dels temes a Spotify, Joina va denunciar el fets al seu Instagram i va acusar la plataforma de censurar-la per la frase 'Borbón ladrón'. Per aquest motiu, avui mateix ha decidit publicar les cançons i les lletres directament a Youtube perquè puguin ser accessibles sense cap restricció.



La rapera empordanesa Joina Canyet ha presentat el seu primer treball discogràfic, Companyes (autoeditat, 2018), un EP de vuit cançons de base jazz i reggae de temàtica feminista i de reivindicació social, "fruit de l’experiència personal i d’una voluntat profunda de compartir i col·lectivitzar aquestes lluites". La banda està formada per Marina Tomás (guitarra i veus), Abril Saurí (bateria, percussió i veus), Ana Cruz (baix), Haizea Martiartu (saxo) i Joina (teclats i veu).

El concert oficial de presentació tindrà lloc el 16 de novembre a Barcelona (sala La Nau), però abans actuarà aquest cap de setmana, el dissabte 3 de novembre a les Barraques del Clot (Barcelona) i el 15 de novembre al cicle Empodera l’Escena del casal Can Travi de Barcelona.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, nou disc, feminisme, spotify, joina

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.