festivals

Quan Jamaica arriba a les Terres de Ponent

Lleida i les Borges Blanques acolliran la setena edició del Ponent Roots Festival del 8 a l'11 de novembre

Natty Bo, Dennis Alcapone i Winston Reedy són alguns dels artistes convidats

| 31/10/2018 a les 17:30h

Natty Bo actuarà en la setena edició del Ponent Roots Festival
Natty Bo actuarà en la setena edició del Ponent Roots Festival | Arxiu Ponent Roots Festival
Al panorama de la música negra no se li acaben les cites, i a les terres de Ponent tampoc se'ls acaben les ganes de rebre referents musicals provinents de l'illa de Jamaica. Del 8 a l'11 de novembre la ciutat de Lleida acollirà la setena edició del Ponent Roots Festival, una cita que, a més de xerrades i exposicions, repartirà directes per diverses ubicacions de la capital de Ponent i també per les Borges Blanques. 

La tríada d'èxit de l'edició d'enguany estarà regida pels directes dels jamaicans Dennis Alcapone i Winston Reedy (vocalista de The Cimarons) i per Natty Bo, originari del Regne Unit que va formar part de Ska Cubano. Els acompanyaran a l'escenari del Cotton Club el grup Soweto del barri de Gràcia de Barcelona, que serà la banda d'aquests tres músics durant la nit del 9 de novembre. Després de les actuacions d'aquestes llegendes de l'escena jamaicana, serà l'equip artesanal de Rebelmadiaq qui aterrarà al Cotton Club amb la participació de The Rigodonians i Adala acompanyat del seu germà King Siva, que recentment han publicat la mixtape Blank fosk (Trèbol Negre, 2018).

El Ponent Roots també es reserva una jornada per mostrar al públic familiar propostes de música negra feta a mida per als més petits. Ho faran amb els concerts de Reggae per Xics de The Penguins, amb el seu últim treball, Ballant damunt la lluna (Buenritmo, 2018), així com amb una sessió musical amb el duet de punxadiscos The Little Roots, format per dos infants de deu i vuit anys que faran sonar des de reggae fins a ritmes llatins. 
 

Cartell Ponent Roots Festival

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, Ponent Roots Festival, festivals, Adala, The Same Song Band, Rebelmadiaq, festival, Lleida, Les Borges Blanques

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.