videoclips

Recupera la sobirania de la teva vida amb el nou clip d'Àlex Pérez

"La por" és el primer avançament del proper disc del músic

La cançó té la col·laboració de Cesk Freixas i Gemma Humet

| 31/10/2018 a les 12:00h

Àlex Pérez
Àlex Pérez | Arxiu artista
Recuperar el timó de la teva vida implica desfer-se de la por, o això és el que canta Àlex Pérez al videoclip que estrenem avui. "La por" és el single que obrirà el seu proper àlbum, que portarà el nom d'Indesinenter (autoeditat, 2018) i que tot just ara comença a treure el cap. Segons explica el músic, "la por és una emoció que ens lliga, és una cadena que ve imposada i que també ens imposem". Precisament per això, cal vèncer-la. 

Malgrat apostar per l'autosuperació, en aquest videoclip el gironí també remarca que un excés de confiança pot portar-te a ser una persona inconscient, motiu pel qual s'ha de saber guiar la vida quotidiana d'un mateix acceptant els propis dubtes però lluitant perquè mai siguin ells qui decideixin. De fet, el disc que inclou aquest tema està dedicat als problemes que fan difícil tenir la sobirania d'un mateix. 


Per a aquesta aventura audiovisual Àlex Pérez ha tingut la col·laboració de Cesk Freixas, que ha posat èmfasi en la importància de les cures per afrontar les opressions, i de Gemma Humet, que ha donat veu a les dones que lluiten contra l'heteropatriarcat. A més de les veus d'aquests dos cantautors destacats del panorama català, el nou treball discogràfic de l'artista té una banda que l'acompanya arreu on va i que està formada per companys de l'ESMUC, on el mateix Pérez estudia. Oriol Tonietti (bateria), Isaac Romagosa (guitarres), Adrià Serrano (guitarres) i Jaume Àvila (baix) completen la música del gironí. 
 

Àlex Pérez. Foto: Arxiu artista

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, videoclip, Àlex Pérez, Cesk Freixas, Gemma Humet, videoclips

COMENTARIS

La por

Font, 31/10/2018 a les 15:04

Es inpressionant

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.