Sona9

L'Home Invent, protagonistes d'avui de la versió televisiva de «Sona9»

El tercer capítol del programa musical s'emetrà avui dissabte 3 de novembre a les 22.15 h pel canal 33

Sandra Bautista, protagonista del primer capítol de «Sona9»

| 03/11/2018 a les 07:00h

L'Home Invent
L'Home Invent | Carles Rodíguez
El grup de Montcada i Reixac (el Vallès Occidental) L’Home Invent, un dels cinc finalistes de la divuitena edició del Concurs Sona9 2018, és el protagonista del tercer capítol del programa musical Sona9, que s’emetrà avui dissabte 3 de novembre, a les 22.15 h. 

L’Home Invent són Fran Delgado (veu i guitarra), Carlota Pagès (guitarra i veu), Jordi Fernández (baix), Hèctor Pérez (bateria) i Bernat Pi (teclat, melòdica i glockenspiel). El presentador de Sona9, Marc Bala, visita el grup al seu local d'assaig, i també al terrat de Fran Delgado, un espai que ha acollit algun dels seus enregistraments. Durant el programa també els segueix fins a iCat, on han d'enregistrar tres cançons en format acústic, i també a Bucbonera Studios, per veure com es desenvolupen en un estudi professional.

Als capítols anteriors del programa hem conegut les propsotes de Sandra Bautista (cançó d’autor, Martorelles) i Cabot (pop-rock, Marratxí), mentre que les properes emissions les protagonitzaran Menut (cançó folk, Móra la Nova) i L’Home Brut (pop-rock, Beneixida).
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, l'home invent, Sona9 tv, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.