estrena

Vers Endins deixen anar l'ocellada amb la cançó «Ànimes d'ocells»

El grup mallorquí presenta en directe un projecte inspirat en els versos de Josep Maria Llompart en el centenari del seu naixement

| 05/11/2018 a les 11:30h

Vers Endins
Vers Endins | Arxiu de l'artista

El sextet balear Vers Endins ha presentat al llarg dels mesos d'estiu i tardor un projecte en directe inspirat en els versos del poeta mallorquí Josep Maria Llompart, una institució de les lletres catalanes que al llarg la seva vida va realitzar una tasca com a poeta, assagista i activista cultural molt destacada, alhora que va ser un dels fundadors de l'Obra Cultural Balear. Avui estrenem una cançó del projecte, gravada pel grup als estudis Sonor de Manacor, de la mà de Juanjo Tur. S'anomena "Ànimes d'ocells" i està inspirada en un poema sense títol del seu poemari Poemes de Mondragó (Editorial Palma de Mallorca, 1972).



Després de presentar el projecte Ocellada, en format de duet, per diversos municipis de les Illes Balears, aquest dilluns el grup mallorquí actuarà al Festival de Poesia de Sant Cugat, a les 20 h al Cafè Auditori. El proper 9 de novembre actuaran a Menorca, a la Fira del Llibre de Maó, a les 20 h. El grup va presentar fa poc més d'un any el seu primer disc, A les cales dels ulls (autoeditat, 2017), i a final d'aquest any aprofitarà per editar les cançons del projecte Ocellada, com a cirereta de l'Any Llompart. 

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, EDR Balears, estrena, Vers Endins

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.