Sona9

Descobreix aquesta nit a iCat qui és el guanyador de la beca Sona9

El nou premi del concurs consisteix en una beca d'un any a les Cases de la Música

A més, al programa d'aquest dilluns s'hi podran sentir temes dels finalistes del Sona9, de Senyor Oca i de Plou

Sandra Bautista, Menut i L'Home Invent, finalistes de la 18a edició del Sona9

| 05/11/2018 a les 16:15h

Finalistes del Sona9 2018
Finalistes del Sona9 2018 | Arxiu
El concurs Sona9 té un espai radiofònic propi, guiat per Lluís Gendrau, a iCat. Cada dilluns a partir de les 23 h s'hi radien els grups catalans emergents. Fins ara hi hem pogut sentir fragments de concerts acústics i entrevistes, a més d'un recull de la millor música catalana actual.

Aquesta nit s'anunciarà el guanyador del nou premi Sona9, consistent en una beca de tot un any a les Cases de la Música, per així acompanyar la carrera d'un artista emergent. Se'n parlarà amb Edu Bonet, coordinador de les estades del Sona9, i els responsables de les Cases de la Música de Mataró (Pol Ducable) i de l'Hospitalet (Eduard Bacardí).

A més, s'hi podrà sentir també els temes "La pipa de la pau" i "Llamantolada" de Senyor Oca i "Fins tard" de Plou, així com cançons dels finalistes del concurs Sona9 Sandra Bautista, amb el seu tema reivindicatiu "La igualtat és la victòria"; Menut, amb "Terra d'argila", i L'Home Invent, amb "Aquí", una versió musicada del poema de Jaume Coll "El camí", presentada com a prova del concurs.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Sona9, Sona9 2018, Cases de la Música, Sandra Bautista, Menut, L'Home Invent, Senyor Oca, Plou, iCat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.