Efemèrides

Manel celebra els 10 anys del seu debut amb una edició en vinil

'Els millors professors europeus' sortirà per primer cop en vinil el proper 23 de novembre

Serà una nova versió remasteritzada que també es podrà trobar en CD i format digital

| 11/11/2018 a les 19:50h

Imatge il·lustrativa
Coincidint amb el desè aniversari de l'edició d'Els millors professors europeus (DiscMedi, 2008), Manel publicarà el proper divendres 23 de novembre per primera vegada el disc en vinil, amb una versió remasteritzada que també podrà trobar-se en CD i format digital. Aquesta edició serà publicada pel segell del grup, Ceràmiques Guzmán.



Els millors professors europeus el grup hi va incloure les quatre cançons de la maqueta de 2007 ("Ceràmiques Guzmán", "En la que el Bernat se't troba", "Nit freda per ser abril" i "Dona estrangera") i set que eren noves ("Pla quinquennal", "Captatio benevolentiae", "Al mar!", "Els guapos són els raros", "Roma", "Ai, Dolors", "Avís per a navegants" i "Corrandes de la parella estable").
 

Manel a la final del Sona9 del 2007. Foto: Carles Rodríguez


El grup barceloní Manel va presentar el disc amb tres concerts a la sala Heliogàbal. El quartet format per Roger Padilla, Guillem Gisbert, Arnau Vallvé i Martí Maymó ja va sorprendre i enamorar amb el seu primer treball, amb el qual van passar de ser uns desconeguts a liderar una nova escena.

Com a precedent, cal dir que Manel havia guanyat el Premi Joventut del Sona9 2007, l’any de The Gruixut’s, i va veure publicat un primer àlbum l’11 de novembre. El grup va desbordar la presentació a la sala Heliogàbal de Gràcia, a Barcelona, del 19 al 21 de novembre. Històries quotidianes, un llenguatge planer i un directe i una posada a escena sincers els van situar entre els grans referents del panorama del nou pop-folk en català.

Especial: Efemèrides
Arxivat a: Enderrock, efemèrides, Sona9, Heliogàbal, Manel

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.