festivals

El vuitè Foramuralla posa la directa. Hi vols anar?

A la programació hi ha les actuacions de Nyandú, Ferran Palau i Germà Aire, entre altres

Sortegem dues entrades dobles per anar-hi

El festival de tardor se celebrarà a Vic els dies 9 i 10 de novembre

| 08/11/2018 a les 14:42h

Ferran Palau
Ferran Palau | Martina Matencio
No són poques les propostes musicals que ofereix la Jazz Cava de Vic al llarg de l'any al local enganxat a l'antiga muralla que separava el barri vell de la ciutat del que hi havia fora vila. Però, per si no resultés prou, des de fa uns anys l'associació també es dedica en cos i ànima a un festival que es mou explícitament Foramuralla. La sala obrirà les portes, però per un dia transferirà bona part de la la seva programació a L'Atlàntida de Vic. El 9 i el 10 de novembre torna el festival amb una vuitena edició per a adults, per a canalla i per a tothom que no s'acabi de sentir ni una cosa ni l'altra.

El concert que servirà d'inauguració de la cita serà el divendres 9 de novembre, a la Jazz Cava. Seran els vigatans Germà Aire, que amb la presentació del seu darrer àlbum, Sempre (Famèlic / Hidden Track, 2018) llançaran el tret de sortida del festival. L'endemà, dissabte, la sala Joaquim Maydeu de L'Atlàntida rebrà vuit grups de talla internacional, nacional i local: Andy Shauf, Ferran Palau, Playback Maracas, Jorge Da Rocha, Rey Lobo, Side Chick i The Bird Yellow, i la festa acabarà amb la sessió de Headbirds Dj's al lloc on va començar el dia anterior, al local de la Rambla dels Montcada.

La novetat d'aquesta vuitena edició és la incursió dels més petits de casa a la programació. A més dels directes de la tarda, la Jazz Cava ha dissenyat un matí a mida per al públic familiar. La jornada infantil inclourà diversos tallers com el d'estampació de samarretes o una zona de joguines ecològiques, així com espectacles de titelles i teatre d'ombres. La música la posarà Nyandú, que reunirà espectadors de totes les edats per escoltar en directe les cançons del seu darrer disc, Fernando Rogelio Estévez (Lav Records, 2018).

Hi vols anar?
No volem que et perdis la cita, i per això sortegem dues entrades dobles per als concerts del Foramuralla d'enguany. Només has d'omplir el formulari!
 

Cartell Foramuralla

Arxivat a: Enderrock, Jazz Cava, Atlàntida, Vic, Foramuralla, Nyandú, Andy Shauf, Ferran Palau, festivals, concerts

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.