videoclips

Lady Witch sorgeix d'entre les flames al seu nou videoclip «Pólvora»

Estrenem el nou vídeo musical del primer LP de l'artista, 'Pólvora'

| 14/11/2018 a les 12:15h

Lady Witch
Lady Witch | Fotograma del videoclip 'Pólvora'
Per presentar-se en solitari, la mallorquina Mònica López ha volgut rebatejar-se com a Lady Witch i ha creat un disc explosiu. Pólvora (Coopula, 2018) és el títol del primer llarga durada de la música, una referència discogràfica amb molta espiritualitat i que reivindica la figura mítica de la bruixa. L'àlbum, que apareix després del primer EP de l'artista, "A vida o mort" (Mésdemil, 2016), es va publicar el passat 2 de novembre. Avui estrenem el videoclip de la cançó que dona nom el disc, "Pólvora".


El tema explota amb ritmes de disco-funk que fan ballar els protagonistes del videoclip com si es trobessin enmig d'una dansa ritual. Entre aquests moviments hipnòtics la cançó canta a "la possibilitat de l'esclat de joia", explica l'artista. La possibilitat d'invertir el mal que ens afligeix i de seguir endavant, ressorgint enmig del foc que crea la pólvora. "He canviat tots es malsons i he invertit aquell dolor. He transformat contra pronòstic tots els daus des meu destí", diu la lletra.

La cançó "Pólvora" també forma part del recopilatori que s'encarta amb la revista Enderrock d'aquest mes, Dones i cançons vol. 6, que recull 22 cançons fetes per dones. La primera cita per veure el directe de Lady Witch serà el 30 de novembre a l'Espai Xocolat de Palma.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclip, Lady Witch, estrenes, videoclips

COMENTARIS

Polvora

Anònim, 15/11/2018 a les 08:07

Molt bon ritme, molt bona cançó Esper tengueu molt d'èxit perquè val la pena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.