Sona9

El programa Sona9 baixa a l'Ebre per conèixer Menut

El guanyador del Premi Joventut és el protagonista del capítol d'avui que s'emetrà a les 22.15 h al canal 33

Sandra Bautista: «El Sona9 ens ha donat l'altaveu que ens feia falta»

| 17/11/2018 a les 17:00h

Menut
Menut | Carles Rodríguez
Menut és l'alter ego de Carles Blanch, un cantautor revolucionari de les Terres de l’Ebre (la Ribera d’Ebre) i un explorador de noves formes d’entendre i interpretar la música d’arrel. Originari de Móra la Nova, Menut va estudiar guitarra a l’ESMUC i ha format part de grups ebrencs com Echoes, Cut Your Hair o Txaç. En aquest projecte treballa en companyia del gallec Alberto García (guitarra). La seva música està fortament influenciada per artistes com Pep Gimeno 'Botifarra', Paco Ibáñez, Maria Arnal i Marcel Bagés o Sufjan Stevens

Dimecres passat, a la gran final del Sona9, Menut va guanyar el Premi Joventut. I aquesta setmana és el protagonista del programa musical Sona9. Dissabte a la nit al canal 33 veurem com reivindica la música d’arrel, alhora que versiona sense complexos La Polla Records, sota l’atenta mirada de Marc Bala, que el visitarà al seu poble, l’acompanyarà als estudis d’iCat per enregistrar cançons en format acústic i li presentarà Tomàs Robisco i Jordi Bastida, per gravar una cançó en un estudi professional.

Aquest és el cinquè capítol del programa Sona9, que culminarà d'aquí a set dies amb un darrer capítol de 40 minuts dedicat íntegrament a la gran final que es va viure dimecres passat a la sala Luz de Gas de Barcelona.
Especial: Sona9
Arxivat a: Enderrock, Menut, Sona9, Sona9 2018

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.