estrenes

The Penguins no ensopega mai amb la mateixa pedra

Estrenem la versió dub de "Pedres", que s'inclourà en el vinil que la banda estrenarà el 23 de novembre

La presentació del disc es realitzarà el proper 5 de desembre a la [2] de l'Apolo

| 22/11/2018 a les 17:30h

The Penguins
The Penguins | Anna Vilarrú
Coneguts per introduir els ritmes de l'illa de Jamaica a les orelles dels més petits amb el seu projecte Reggae per Xics, el grup The Penguins vira cap al públic adult. Els de Sant Feliu de Llobregat s'han animat a crear la versió dub de la cançó "Pedres", un tema de l'àlbum Herois de cartró (Buenritmo, 2018) que avui estrenem a Enderrock.cat. 

Els deu músics que integren la banda se centren ara en una etapa que mira cap a la maduresa, però conservant el toc jamaicà que més ha captivat els infants catalans. "Pedres dub" és una cançó exclusiva que el grup ha guardat per al vinil d'Herois de Cartró, que es posarà a la venda demà dia 23 de novembre. 



El nou treball discogràfic de la formació està format per onze cançons que parlen de trobar respostes a temes universals com l'inevitable pas del temps i de plantar cara a les pors que ens enceguen en el dia a dia. Hi afegeixen tocs de pop i de soul, agafant com a referència bandes internacionals com Oasis, The Kinks o Madness. L'àlbum, que els mateixos membres del grup consideren com un cant de vitalitat, és una aposta per l'èpica i la bellesa de combatre les derrotes quotidianes. 

Per tal de gaudir de la festa dels seus concerts no caldrà esperar gaire. La presentació del nou àlbum de The Penguins se celebrarà el proper 5 de desembre a la Sala [2] de l'Apolo.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrenes, dub, The Penguins, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.