videoclips

Lluitant contra la rutina, Bemba Saoco estrena el videoclip de «La vida la porto a sobre»

El novè videoclip del grup gairebé completa la sèrie audiovisual del seu primer disc

| 20/11/2018 a les 12:20h

Bemba Saoco
Bemba Saoco | Arxiu del grup
9Son portava dos discos a l'esquena quan va decidir evolucionar com a grup amb el nou nom de Bemba Saoco. Renovada i apostant fort, la banda va treure el primer àlbum a principi d'any, Crújelo (U98 Music, 2018). El projecte musical té un so contundent i rítmic, proper a la rumba, la música urbana i l'electrònica. El que més destaca de l'àlbum, però, és la presentació: els barcelonins han volgut fer una aposta clara per l'audiovisual, presentant un videoclip per a cadascuna de les deu cançons que formen el disc. Avui n'estrem el novè, corresponent al tema "La vida la porto a sobre".


La vuitena cançó del disc va de com la rutina ens esclafa, però lluny de l'autocompassió i l'abatiment, el tema és tractat d'una manera vitalista. "T’han robat el que és teu i apartat del que estimes, t’han humiliat a la cara i a l’esquena, una i altra vegada, esclau d’una fotuda rutina que et va apropant al col·lapse i a la distorsió", així explica el grup l'amarga situació que presenten, tot i que l'abatiment es converteix en insurrecció: "Però desobeiràs, permetràs el trencament, seràs algú diferent que et tornarà més a tu, a tot el que estimes, al teu lloc, al teu temps, a la teva pau", conclou amb positivitat Bemba Saoco.

Aquest videoclip se suma als altres vuit, en què col·laboren amb artistes com Gemma HumetRoba Estesa ("Mujer coraje"), Doctor Prats ("Foc"), AspencatPeri ("Tongoleo") i La Pegatina ("Crújelo"), i que han anat sortint a la llum des de fa un any, quan van estrenar el primer de tots, "Hòstia". D'aquesta manera, només quedarà per publicar el darrer videoclip, de la cançó "Brindem".
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Bemba Saoco, videoclips, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.