videoclips

Contundents AGS i JazzWoman contra el masclisme de discoteca

Estrenem el videoclip de "Tiembla", una cançó de reggaeton contra la cosificació que experimenten les dones quan surten de festa

L'autocrítica ferotge de la nova cançó de Zoo

| 21/11/2018 a les 10:30h

Afrosad i JazzWoman
Afrosad i JazzWoman | Arxiu artista
Conegut oficialment amb el nom d'AGS, el músic valencià no s'està per mitges tintes. Contundent i reivindicatiu, l'artista acaba de presentar el seu nou àlbum, batejat amb el títol d'Afrosad (autoeditat, 2018), i ara s'aventura amb un videoclip de flow imparable. "Tiembla" és l'audiovisual que estrenem, i té la col·laboració de la imparable rapera JazzWoman.

Fer reggaeton i que sigui feminista és una dedicació que pocs s'han atrevit a desenvolupar, però el clip de "Tiembla" pot servir de prova per als escèptics. El videoclip reflexiona al voltant del masclisme que experimenten moltes dones quan surten de festa, que es poden sentir agredides i que han de vestir com les discoteques dicten. Per això la lletra del tema deixa anar frases com "si la tratas como objeto, tú no la respetas" o altres reivindicacions d'apoderament i autodefensa feminista com "no somos carne ni mercancías, somos las dueñas de nuestras vidas". 


Aquesta cançó s'inclou en l'últim treball discogràfic d'AGS i hi ha participat el productor colombià El Ke Retumba. En altres peces de l'àlbum, a més, el cantant s'acompanya de cinc artistes que formen part del mateix col·lectiu, anomenat Periferia Norte. Aquest projecte, format pels músics de l'Horta Nord AGS, JazzWoman, Hien, Del Olmo i Kran F, té un segell discogràfic propi i gestiona la producció musical dels seus integrants. Ara, gaudint d'un moment d'esplendor, estan treballant en la música urbana que caracteritza el seu col·lectiu, que està expandint les seves fronteres més enllà del País Valencià. 

Si els voleu veure en directe haureu d'anar fins a Sevilla, ja que tenen un concert programat al festival Monkey Week de la capital andalusa aquest cap de setmana. Si no, per acudir a alguna futura cita de Periferia Norte haureu d'estar atents a les seves xarxes socials.
 

Periferia Norte. Foto: Arxiu col·lectiu

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclip, JazzWoman, AGS, Afrosad, Periferia Norte, videoclips, EDR Valencià, reggaeton

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.