festivals

Cinc idees per descobrir el cartell del Secret Vida

Presentem propostes per saber abans que ningú el cartell més amagat de tots els festivals

La primera edició del Secret Vida se celebrarà els dies 7 i 8 de desembre

Les entrades ja estan exhaurides

| 26/11/2018 a les 21:30h

Festival Vida
Festival Vida | Ray Molinari
L'organització del festival Vida ha impulsat una nova cita estival, el Secret Vida, una proposta única del mapa festivaler. Es tracta d'un festival on ningú sabrà qui hi actua fins que els músics pugin a l'escenari: 6 artistes internacionals i 12 artistes nacionals. Amb aquest aire misteriós i suggerent, la primera edició ja ha exhaurit les entrades, però l'equip d'investigació d'Enderrock no se'n pot estar i us presentem cinc idees que estem treballant per poder saber abans que ningú els protagonistes del cartell:

1. Regalar un pernil al director del Vida, Dani Poveda.
S'acosten les festes, les paneres nadalenques, els dinars feixucs i les sobretaules interminables. Qui no es deixaria entabanar per un gustós pernil ibèric?



2. Estudiar l'activitat dels perfils de Spotify de l'organització. 
Diga'm què escoltes a Spotify i et diré què programes al teu festival. Doncs bé, si aneu al perfil del Vida o bé al de Poveda trobareu que segueixen grups com Primal Scream, Andrew Bird, Franz Ferdinand, Michael Kiwanuka, Low, Glenn Gould, Banda Do Mar, Future Islands, El Guincho, Rufus Wainwright, Chet Faker, Wilco, Sr. Chinarro, Parcels, Beck... La llista és molt llarga, però vaja, per algun lloc s'ha de començar, no? A més, molts d'aquests grups han actuat en alguna de les edicions passades del festival.

3) Acampar un parell de dies abans davant la porta d'arribades de l'Aeroport del Prat. 
Des de les xarxes del Vida Festival han penjat alguna pista sobre qui seran els protagonistes del Secret Vida. Una d'aqeustes és un mapa amb la possible ruta aèria que faran els sis artistes internacionals. Així que ens fixarem en els vols que vinguin d'Anglaterra (Londres, Bristol i Oxford, potser?), Holanda o Suècia... Com que hi ha dues terminals, ens dividirem entre les dues perquè no se'ns escapi cap rockstar. Si veieu una tenda de campanya a l'estil 2seconds del Decathlon, som nosaltres. Passeu a saludar que així estarem distrets.



4) Demanar ajuda a Benedict Cumberbach.
Si ha estat durant tres temporades interpretant el paper de Sherlock Holmes, alguna cosa li deu haver quedat del personatge... Així que el necessitem per desxifrar els jeroglífics que el festival va penjant a les xarxes. Una copa amb un ull (Glass Animals o Copa Lotus?), uns hexàgons (Spiritualized?), un casc de moto (Helmets o Daft Punk?) o uns bastons en creu (Xoel López?). Mireu els comentaris perquè el públic hi diu la seva!



5) Preguntar pels hotels de la zona. 
Sí, ho sabem, la cosa comença a posar-se una mica massa exagerada, però és que la gràcia és intentar-ho, no? Una altra proposta que se'ns ha acudit és fer-nos passar pels runners del festival i anar de gira pels hotels de la zona, al voltant de la Finca Mas Solers (Sant Pere de Ribes) amb l'excusa de preguntar si els artistes ja han arribat per presentar-nos i ensenyar-los la zona del festival. 



Sí, potser no són idees brillants, però l'esperança és l'últim que es perd!

Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Vida Festival, Secret Vida, Vilanova i la Geltrú

COMENTARIS

enigma

doctorwatson, 28/11/2018 a les 13:59

hi ha missatge secret al vostre text? cal llegir la tercera paraula de cada dos línies? la paraula formada per cada lletra despres de signe?
...alguna pista, please

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.