actualitat

La nova descàrrega d'energia quotidiana de Quin Delibat!

L'àlbum dels eivissencs va sortir a l'octubre amb la voluntat d'arribar més enllà de les Pitiüses

Aquest divendres presentaran el disc a la New Underground de Barcelona

| 22/11/2018 a les 12:30h

Quin Delibat!
Quin Delibat! | Muchigraphy
El quintet d’Eivissa s’apunta al ball. Quin Delibat! va treure el passat octubre tretze cançons sota el títol Òrbites concèntriques (DiscMedi, 2018). Després d’un àlbum de debut batejat amb el nom del grup i de l’EP Rituals d’expiació (autoeditat, 2015), la formació illenca descarrega una energia desenfrenada de temes quotidians que ens ha ajudat a combatre l’arribada de la tardor. La presentació a Barcelona d'aquest nou àlbum serà demà a les 22 h a la sala New Underground.



Allunyat expressament del surrealisme de Salvador Dalí, el grup explica que "les lletres surten de la naturalitat del grup, de la mateixa vida", i que totes les cançons del disc reflecteixen al cent per cent la personalitat de cadascun dels membres. A més del sentit de l’humor al qual estan acostumats, Quin Delibat! també naveguen en el seu segon llarga durada pel món de la poesia amb la musicació de la peça "Platja perduda" del poeta eivissenc Marià Villangómez.

Expectants i emocionats per la nova etapa que enceten, la banda apunta ara cap a una nova fita: difondre la seva música i arribar a un nou públic més enllà de les Pitiüses, sobretot a Catalunya i al País Valencià. L’espectre s’amplia per a una formació que a partir d’ara té el suport del segell discogràfic català-balear Blau/DiscMedi i que pensa els seus propers concerts com una festa descontrolada de pop-rock no apta per a espectadors reticents a moure els malucs.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, New Underground, Quin Delibat!, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.