PREMIS ENDERROCK

Reserva la teva entrada per als Premis de la Música Balear

La gala de la primera edició se celebrarà el 28 de novembre al Teatre Xesc Forteza de Palma

Reserva la teva entrada doble per assistir a la cita

| 22/11/2018 a les 11:30h

La primera gala dels Premis de la Música Balear tindrà lloc el dimecres 28 de novembre al Teatre Xesc Forteza de Palma. Aquesta és una iniciativa promoguda per Grup Enderrock amb la col·laboració d'Obra Cultural Balear i el suport del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Palma, amb el patrocini d'Estrella Damm. 
 
La festa estarà presentada per l'actriu mallorquina Ann Perelló i el músic menorquí Cris Juanico, i a més del lliurament dels guardons hi ha previstes les actuacions d'AnegatsDa SouzaAnna Ferrer i Jansky, que faran un avançament dels seus nous treballs, així com les intervencions musicals de Joan Bibiloni i Maria del Mar Bonet.

A més dels Premis de la votació popular, que es desvetllaran durant la gala, també es concediran els Premis Enderrock de la Crítica, seleccionats a partir de la votació d'una quinzena de periodistes musicals i professionals de la indústria musical. El quintet mallorquí Da Souza ha estat guardonat amb el Premi Enderrock de la Crítica a millor disc de l'any de la música balear per Futbol d'avantguarda (Famèlic, 2018), mentre que el quartet palmesà Salvatge Cor ha rebut el Premi Enderrock de la Crítica a millor disc revelació de la música balear per Hi ha gent que entra dins la teva ànima i ja no en sortirà mai més (DiscMedi, 2018). Finalment, Enderrock també concedeix el Premi Especial del Jurat a l'obra conjunta del pianista menorquí Marco Mezquida i el guitarrista català Juan Gómez 'Chicuelo' Conexión (Taller de Músics, 2018).

Vols assistir a la gala dels Premis de la Música Balear?
Si vols viure en directe l'entrega de premis de la gala, així com les actuacions musicals que hi tindran lloc, pots reservar una entrada doble a través d'aquest formulari.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Joan Bibiloni, Salvatge Cor, Joan Ramon Bonet, Premis de la Música Balear, EDR Balears, Da Souza, premis

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.