Premis

Enderrock guanya un dels Premis de Comunicació No Sexista de l'ADPC

L'exposició 'D'ONES: (R)evolució de les dones en la música' i la seva revista monogràfica s'endú el Premi Bones Pràctiques de Comunicació No Sexista de l'Associació de Dones Periodistes de Catalunya

| 22/11/2018 a les 12:48h

D'Ones
D'Ones
L'Associació de Dones Periodistes de Catalunya (ADPC) ha guardonat l'exposició D'ONES (R)evolució de les dones en la música amb el Premi Bones Pràctiques de Comunicació No Sexista per visibilitzar les dones de la música en les seves facetes. L'exposició ha estat comissariada per Helena Morén Alegret i sorgida a partir d'una iniciativa de Grup Enderrock, amb el suport de l'Institut Català de les Dones i organitzada per la Generalitat de Catalunya.

Els Premis de Comunicació No Sexista 2018 es lliuraran aquest divendres 23 de novembre a l'Auditori del CaixaFòrum de Barcelona. Entre els altres guardonats hi trobem els programes de ràdio Feministes de Ràdio 4 i Gente Despierta de Radio Nacional de España. També la periodista Ana Pastor, el moviment @MujeresRTVE, la metgessa endocrina Carme Valls Llobet , l'activista i professora de la UOC Ana Bernal-Triviño i Raquel Córcoles (Moderna de Pueblo) han estat també premiades.

Premi Margarita Rivière
A l’acte també es lliurarà la IV edició del Premi Margarita Rivière al rigor periodístic amb visió de gènere, que impulsa l'associació i que té el suport de la família de Margarita Rivière, del Col·legi de Periodistes de Catalunya, la Regidoria de Cicle de Vida, Feminismes i LGTB de l'Ajuntament de Barcelona i el patrocini de l’Hospital Universitari Dexeus Grupo Quirón Salud.

Els membres del jurat del premi han reconegut l’excel·lència periodística que al llarg dels anys ha fet destacar Rosa María Mateo pel seu rigor, independència i visió de gènere a la ràdio i a la televisió. Reconeguda presentadora d’informatius durant molts anys, Mateo és actualment l’administradora única de la Corporació RTVE després que el 28 de juliol fos elegida per majoria absoluta en el Congrés dels Diputats.
Especial: D'Ones
Arxivat a: Enderrock, D'Ones, Premis de Comunicació No Sexista, premis, actualitat, dones, Asociació de Dones Periodistes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.