Sona9

La gran final del Sona9 2018, protagonista del darrer capítol televisiu

Avui a les 21.35 h al Canal 33 s'emet l'últim capítol del programa dedicat íntegrament a la final del concurs

Final del Sona9 2018 a la sala Luz de Gas (Barcelona)

Sandra Bautista: «El Sona9 ens ha donat l'altaveu que ens feia falta»

| 24/11/2018 a les 12:00h

Sandra Bautista
Sandra Bautista | Carles Rodríguez

Demà dissabte 24 de novembre a les 21.35 h el programa Sona9 s’acomiada amb un programa especial de la final del concurs Sona9 que van disputar Sandra BautistaL’Home Invent i Menut a la sala Luz de Gas el passat dimecres 14 de novembre.
  
Serà el sisè i darrer capítol de la sèrie, i mostrarà com el conductor i presentador Marc Bala –cantant i compositor del grup vilanoví Copa Lotus i guanyador de l’edició del Sona9 l’any 2013– convida a dinar Sandra Bautista, Fran Delgado (L’Home Invent) i Carles Blanch (Menut), poques hores abans de la gran final. Durant l’àpat, comentarà amb els tres finalistes el seu pas pel concurs, però també què els espera al cap de poques hores a la sala Luz de Gas, a la recta final del certamen.

El programa també acompanyarà Sandra BautistaMenut i L’Home Invent en els moments previs a la seva actuació a la sala Luz de Gas, les reaccions posteriors i el lliurament dels quatre grans guardons: Premi de Votació Popular, Premi Èxit, Premi Joventut i el Gran Premi Sona9 2018. Els nervis, els neguits de la nit anterior, els somnis, les il·lusions i l’èxit que suposa haver arribat a la final del Sona9.

Va ser una final amb una deliberació del jurat molt ajustada; la guanyadora, per un sol punt de diferència, va ser la jove cantautora de Martorelles Sandra Bautista (Premi Sona9 2018), seguida del cantautor de Móra la Nova Menut (Premi Joventut 2018) i del grup de Montcada i Reixac L’Home Invent (Premi Joventut i Premi per Votació Popular 2018). Els resultats se saben, però... què va passar les hores anteriors i durant la final del Sona9?
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, L'Home Invent, menut, marc bala, Sandra bautista, Final, Canal 33, Sona9

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.