videoclips

El nou lila felí de JazzWoman

L'artista estrena el clip de "Suavemente" per unir forces en el Dia Contra la Violència Masclista

Contundents AGS i JazzWoman contra el masclisme de discoteca

| 25/11/2018 a les 12:00h

JazzWoman
JazzWoman | Arxiu artista
El lila és el color que tenen els temes de JazzWoman, la rapera valenciana que combat amb música el masclisme. És per aquest motiu que l'artista no ha triat un dia qualsevol per a la seva última estrena audiovisual; avui, Dia Internacional per a l'Eliminació de la Violència Envers les Dones, la música presenta el clip de "Suavemente", un cru tema de dominació de l'home sobre la dona. 

Amb la col·laboració del músic Del Olmo, també membre del col·lectiu Periferia Norte de l'Horta Nord, la cantant relata el lent assassinat de les dones sota el ganivet de les violències masclistes. La rapera exposa el control, l'agressivitat i la crua realitat que viuen les maltractades dia a dia. De fet, aquest és el primer de tres capítols que configuraran una sèrie sobre la quotidianitat de les violències contra les dones i que completaran els audiovisuals de les cançons "Llámame" i "Como yo". 


L'estil musical de JazzWoman, però, no en té res de resignació i cap cot. L'últim treball de l'artista, Bagheera (autoeditat, 2018), és un àlbum de vuit cançons que, segons la mateixa música, reflexionen "sobre l'opressió que totes les dones vivim en el dia a dia". És, tal com afirma, "una manera que no es normalitzi tot això i perquè la gent lluiti pels nostres drets". 

Aquestes reivindicacions, a més, no les canta sola; en aquest disc hi col·laboren altres rapers del panorama musical valencià, com Tesa o els seus companys de col·lectiu Hien, AGS i Del Olmo. En la producció, d'altra banda, també hi han posat el seu toc personal Dirty Game, Alex Soto Beats, Tower Beatz, El Ke Retumba i Alvin Brown.
 

JazzWoman. Foto: Arxiu artista

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclip, feminisme, 25N, Periferia Norte, Del Olmo, JazzWoman, Dia contra la violència masclista, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.