videoclips

Cuba com a inspiració, el nou clip de Guillem Roma

Estrenem el nou videoclip del cantautor manlleuenc, carregat d'influències llatinoamericanes

La versió en castellà del tema "Alguna cosa se'ns està escapant" formarà part d'un nou EP que revisitarà cançons pròpies

25x25 amb Guillem Roma a la llibreria Pebre Negre (Barcelona)

| 29/11/2018 a les 15:00h

Guillem Roma
Guillem Roma | Alba Roma
Després de quatre discos en solitari, el cantautor manlleuenc Guillem Roma torna a carregar la bateria i prepara un nou EP per a principi del 2019. En aquest treball discogràfic el músic revisarà alguns dels temes que ha anat component al llarg de la seva trajectòria musical: "He volgut fer un exercici creatiu diferent, sense partir del full en blanc, sinó a través de l'exploració, el desenvolupament i la transformació de materials ja existents en el meu repertori", explica l'artista.

En tenim proves. Després de l'avançament de la cançó "Alguna cosa se nos está escapando", ara Roma ha decidit afegir-li el component audiovisual. Estrenem el nou videoclip del músic, fruit d'aquest procés d'exploració de la seva pròpia obra musical.  


Amb aquest tema el músic revisita la seva cançó "Alguna cosa se'ns està escapant", del disc Oxitocina (autoeditat, 2012), per transformar-la en una peça amb una gran influència llatinoamericana. Els ritmes del continent llatí, la presència de la guitarra espanyola i l'aposta pel castellà en aquest nou tema són la demostració d'aquest exercici de creació que està fent el músic a partir de cançons pròpies i que desembocarà en una nova referència discogràfica. 

Allunyant-se del més terrenal i lògic, la cançó va de totes les coses que no podem explicar: per moltes teories que tinguem sobre el món que ens rodeja, sempre hi ha alguna cosa de la qual "no nos estamos enterando", canta la tornada. És la certesa de saber que hi ha moltes coses que ens perdem en aquest món el que ha dut Roma a parar per tornar a començar. "En aquest món esclau de la novetat he volgut donar un valor a lo vell i reflexionar sobre el fet creatiu i l’ADN del que és una cançó", comenta el músic.
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Guillem Roma, videoclips, estrenes

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.