videoclips

«Valentina» no és el vertader amor de 31 FAM

El videoclip de "Valentina" és el primer avançament de l'àlbum que el grup de trap publicarà a principi del 2019

| 30/11/2018 a les 11:30h

31 FAM
31 FAM | Arxiu grup
La recent onada de trap en català està portant formacions com 31 FAM al capdavant de les llistes de reproducció dels joves catalans. Formada per sis trapers de la ciutat de Sabadell amb els noms de Kid PiJoey CLil DidiBandamKoalekay i AAA, la formació fa poc més d'un any que va començar a cantar sobre amor, sexe i festa. Darrere aquesta careta d'eterna celebració, però, els temes del grup comporten sempre reflexions que van més enllà de la pura superficialitat. 

Una demostració d'aquesta doble cara és la cançó "Valentina", que avui estrenen en format audiovisual i que formarà part del seu proper àlbum, que veurà la llum a principi del 2019. Sota l'aparença d'una cançó d'amor, els membres de 31 FAM expliquen que en aquest avançament hi ha una altra història: la de la seva formació. "A primera vista és el nom d'una noia, el símbol del procés que estem vivint com a grup", afirma Kid Pi, un dels seus integrants. D'aquesta manera, la dependència cap a aquesta noia, la Valentina, és la nova vida plena de canvis que els ha aportat treballar junts en el seu projecte musical de trap.


Procedents la gran majoria de la mateixa escola o per casualitats de la vida, els membres de 31 FAM van començar a fer trap com un joc més. Quan van veure que els agradava i que els seus versos tenien potencial és quan van decidir unir-se en aquesta formació de trap, que combina el català amb el castellà i l'anglès. Amb el projecte consolidat, ara s'han decidit per enregistrar un àlbum, del qual s'aniran sabent més detalls via xarxes socials. 
 

31 FAM. Foto: Arxiu grup

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, videoclips, trap, 31 FAM, videoclip, estrena

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.