Revista

La revista Enderrock de desembre alça la bandera blanca amb Ju

El número 283 d'Enderrock porta en portada l'artista osonenca Ju

El disc que s'encarta amb la revista és l'última referència de Narcís Perich i es titula 'Puigdemont'

| 03/12/2018 a les 11:30h

L'osonenca Ju alça Bandera blanca (RGB Suports, 2018) per instaurar un nou present sense prejudicis ni idees preconcebudes. I ho fa amb el color rosa en la portada del número 283 de la revista Enderrock del mes de desembre. El segon disc de l'artista, que va ser finalista del concurs Sona9, vol omplir d'optimisme la societat en què vivim, colpida enormement per la crisi dels refugiats. 

El disc que s'encarta amb la revista, d'altra banda, és el setè de l'alellenc Narcís Perich i porta el nom de Puigdemont (autoeditat, 2018). Cinc anys després de l'última referència discogràfica del músic, Perich torna amb un recull de cançons que ha volgut dedicar al president exiliat. Tot i que explícitament no parlin de temes polítics, les composicions s'han vist afectades pels esdeveniments convulsos de l'últim any.

En les pàgines del 283 també hi trobem entrevistes en profunditat a Albert Pla, amb l'excusa de la banda sonora de l'espectacle Miedo (Enunplisplasmusica, 2018), a Joan Ramon Bonet pel Premi Enderrock d'Honor de la Música Balear i a Joan Bibiloni, també guardonat amb el Premi a la Trajectòria en el marc dels Premis de la Música Balear 2018. 

A més, revivim la final del concurs Sona9 a través d'un reportatge amb els finalistes de l'edició d'enguany, L'Home Invent, Menut i Plou, i amb una entrevista a la guanyadora d'aquesta divuitena final, Sandra Bautista. En aquest número d'Enderrock també hi apareix el presentador de Sona9 TV, Marc Bala, amb el seu quartet Mareta Bufona, que revela el títol del seu proper disc. Marta Delmont, Miquel Abras, K-Liu i Crim són també alguns dels músics que intervenen a les pàgines d'aquest número de desembre. 

D'altra banda, a la secció d'opinió Acords i desacords el músic Adrià Salas i la periodista Maria Xinxó hi diuen la seva. La secció Backstage de Míriam Cano visita la sala Vol del Poblenou, i a Herois Particulars Oriol Rodríguez treu les influències amagades de Sergi Monlleó 'Xèrif' de Dr.Calypso
 

Portada de la revista 'Enderrock' 283

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, enderrock, revista, Ju, desembre

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.