actualitat

El festival Strenes de Girona obre el període d'inscripcions per a artistes

El cicle tanca la convocatòria el proper 21 de desembre

El festival d'enguany serà del 30 de març al 5 de maig

| 03/12/2018 a les 17:00h

Txarango al festival Strenes 2017
Txarango al festival Strenes 2017 | Xavier Mercadé

El Festival Strenes de Girona obre un any més el període d'inscripcions per a artistes fins al proper 21 de desembre. El festival del 2019 se celebrarà del 30 de març al 4 de maig en diferents espais i places de la ciutat. 

Aquest any vinent el festival torna després de l'èxit aclaparador de l'edició del 2018, en què hi va haver més de 350 propostes i un 38% més d'espectadors en les actuacions de pagament respecte a l'any anterior, i a més va batre el record de deu concerts amb totes les entrades exhaurides. 

Les categories 
El festival proposa cinc seccions diferents on inscriure's com a grup. En primer lloc, presenta Strenes, la secció oficial del cicle, que programa artistes consolidats i de renom que estrenen nou disc o espectacle. El 2018 ha acollit grups com Maria del Mar BonetJudit Neddermann, Luz CasalTxarango. I en la mateixa línia, en segon lloc presenta també Únics, una secció que recull concerts exclusius del festival. 

Però, seguint la tradició de l'Strenes de donar suport a la música emergent, el festival també inclou seccions com Descobertes, El Que Vindrà i Talent Gironí. Aquesta última impulsa artistes i grups de les comarques gironines i és apadrinada per la Fundació Valvi.
 

Cartell d'inscripcions del festival

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Strenes, Strenes 2019

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.