actualitat

Xiula, El Pot Petit i The Penguins a la festa de Posa't la Gorra

Posa't la Gorra és una iniciativa que dona suport i visibilitza els infants amb càncer

El dissabte 15 de desembre se celebrarà la 18a edició de la festa al Parc de la Ciutadella

| 04/12/2018 a les 13:00h

Xiula
Xiula | Arxiu del grup
Torna una nova edició de la festa Posa't la Gorra per donar suport als nens amb càncer, i ja en van divuit. Estrenant la majoria d'edat, la primera cita de la festa serà la setmana vinent, el matí del dissabte 15 de desembre, al Parc de la Ciutadella de Barcelona. A la festa hi haurà jocs, animacions i concerts per als infants, i entre les actuacions musicals que ja s'han confirmat hi ha XiulaEl Pot Petit The Penguins amb el seu espectacle Reggae per xics.


Posa't la Gorra és una iniciativa de l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) per tal de sensibilitzar la població i donar un missatge positiu sobre els nens i nenes que tenen aquesta malaltia. Fa divuit anys van escollir l'emblema de la gorra, per fer iguals tots els nens i nenes: els que es tapin el cap amb la gorra per la pèrdua del cabell arran del tractament contra el càncer, i els que ho facin per solidaritat. Aquest any, la gorra ha estat ideada per la coneguda dissenyadora Agatha Ruiz de la Prada, que hi ha afegit el seu toc personal amb el cor típic de tots els seus dissenys. L'organització hi veu "un símbol de l’estimació, la cura de l’altre i l'acceptació". 

Els fons recaptats amb la festa i la distribució de les gorres es destinen a mantenir la gratuïtat dels serveis que l'associació ofereix a les famílies, millorar les condicions hospitàlaries, donar suport psicosocial i mantenir La Casa dels Xuklis –una casa d'acollida per a les famílies que han hagut de desplaçar-se a Barcelona perquè els nens i nenes poguessin rebre el tractament–.
 

Posa't la Gorra. Foto: Cartell de la 18a edició de la festa

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, concerts, Posa't la gorra, infantil, Xiula, El Pot Petit, The Penguins, Reggae per Xics

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.