estrena

Els primers compassos de Gahra amb la cançó «Issadora»

El quintet mallorquí es presenta en societat avui al Novo Café Lisboa de Palma, i aprofitem per estrenar una de les seves primeres cançons

| 05/12/2018 a les 13:00h

Gahra
Gahra | Raul Romero
L'escena balear viu el moment més dolç en anys, després de la celebració dels primers Premis de la Música Balear atorgats per la revista Enderrock el passat 28 de novembre. Tanmateix l'actualitat musical avança dia a dia sense mirar enrere. Avui estrenem "Issadora", el primer senzill del grup de pop introspectiu Gahra.



Parlem amb el vocalista i guitarrista Joan Llaneras sobre els primers temps de la formació: "En Tòfol Tauler (bateria) i en Toni Delojo (baixista) ens vam reunir per fer música plegats, sense cap pretensió fa un any i mig, i poc després s'hi afegiren en Toni Pujades (guitarra) i en Miquel Prats (cors i percussió), que van completar la banda". El grup, amb seu a Muro, practica un pop somiador ple de paisatges instrumentals que presentarà per primer cop avui mateix al Novo Café Lisboa de Palma. És una oportunitat per assistir al naixement d'un dels molts grups que proliferen a les Balears. Pel que fa al seu directe, Joan Llaneras conclou: "Si en el directe estem ben connectats i la gent està predisposada, podran realitzar un autèntic viatge interior".
 

Gahra. Foto: Raul Romero

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, Gahra, EDR Balears

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.