videoclips

Mareta Bufona ens ensenya a cuinar xató al seu nou videoclip

Estrenem «La taula d'en Bernat», el nou vídeo musical del grup vilanoví

La cançó és el primer avançament del disc que preparen per al 2019, que es dirà «L'amic mecànic»

 L'actriu Júlia Barceló protagonitza el clip tot cuinant el conegut plat del Garraf

| 10/12/2018 a les 11:55h

Mareta Bufona
Mareta Bufona | Carles Barruz
Després d'un EP de debut i la seva posterior consolidació amb l'LP Vine al camp (Bones Festes, 2017), el quartet vilanoví Mareta Bufona prepara un nou disc per a la propera primavera. Sota el nom de L'amic mecànic (Bones Festes, 2019), Llorenç Orriols, Marc Bala (Copa Lotus), Roger Ribera i Sergi Rigol presentaran els seus nous temes, dels quals avui tenim un primer tastet. Es tracta del videoclip d'un dels senzills de l'àlbum, "La taula d'en Bernat".



"Pel pont de desembre vam comentar que el van veure un diumenge a baix a mar", comença cantant la cançó. Avui, just passat el pont, estrenem aquest nou videoclip amb un toc nostàlgic de Mareta Bufona. "La lletra parla d’una colla o una família a qui li marxa algú. Té una interpretació més o menys oberta, però realment és algú que se’n va sobtadament sense donar explicacions", explica l'autor del tema, Llorenç Orriols.

Al videoclip s'hi reprèn la metàfora de la taula, present al títol, reconvertida però a un programa de cuina d'una televisió local. Amb la producció de La Perrera i la direcció de Benjamín Villegas i Àurea Castosa, l'actriu Júlia Barceló interpreta una cuinera que prepara davant les càmeres el típic xató... de Sitges o de Vilanova?
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Mareta Bufona, estrenes, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.