actualitat

Lax'n'Busto té nom i data per al seu proper disc

El seu proper àlbum hi haurà la veu de Nerea Bassart, guanyadora del càsting que va organitzar la banda per trobar nou vocalista

El cofundador del grup Pemi Fortuny també participarà al disc

Els quatre nous cantants de Lax'n'Busto

| 11/12/2018 a les 10:05h

Lax'n'Busto amb els seus nous cantants
Lax'n'Busto amb els seus nous cantants | Paula Cadavid i Adrià Nebot
Entre les 238 persones que es van presentar al càsting per ser el nou vocalista de Lax'n'Busto, n'hi ha una que va robar el cor dels integrants del grup. Nerea Bassart és l'escollida per posar veu a una de les cançons del proper disc de la formació. De fet, Bassart no serà l'única cantant, ja que els vendrellencs han decidit enregistrar un nou àlbum amb la participació d'altres músics com Ernest ArmengolRamon Mirabet, Miquel AbrasPol Fuentes David Ros, així com amb la presència del cofundador del grup Pemi Fortuny.  

La intenció de la banda amb aquesta proposta és tenir una visió polièdrica de les seves cançons, i precisament és per aquest motiu que han decidit batejar el seu proper treball discogràfic amb el nom de Polièdric (RGB Suports, 2019). Aquest nou disc veurà la llum el proper 15 de febrer i contindrà deu temes inèdits.

A més, el grup ha anunciat que la gira de concerts d'aquesta nova referència serà de només tres cites, preparades minuciosament i on acudiran tots els músics que han col·laborat en l'àlbum. El primer dels directes serà el 30 d'abril a l'Auditori de Girona en el marc del Festival Strenes, el segon tindrà lloc el 10 de maig a la sala Barts de Barcelona dins el Guitar BCN, i l'últim es realitzarà al Teatre Fortuny de Reus.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, lax'n'busto, Nerea Bassart, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.