actualitat

Gemma Humet, Paula Giberga i Edna Sey faran de Músic del Mes

Les tres cantants seran les protagonistes de l'edició d'aquest any

El Músic del Mes és una activitat educativa anual que mostra l’ofici de músic als instituts de Barcelona

| 12/12/2018 a les 10:10h

Edna Sey a l'IES La Guineueta de Barcelona
Edna Sey a l'IES La Guineueta de Barcelona | Xavier Mercadé
Entre desembre i gener, el programa anual Músic del Mes farà sessions educatives i musicals a les aules de sis instituts barcelonins, realitzades amb exemples pràctics a partir de la construcció de cançons. L’edició del 2018, dedicada a les dones de la música, estarà representada per les veus de la cantautora vallesana Gemma Humet, que combina la cançó amb la poesia; la vocalista palmarenca Paula Giberga del grup de pop La Folie, i la cantant soul Edna Sey, que forma part del trio osonenc The Sey Sisters i que ha iniciat carrera en solitari amb Stay Focused (RGB Suports, 2018).

Els alumnes tindran l’oportunitat de conèixer tres propostes destacades de la música popular catalana interpretada per dones, així com la seva presència en l’escena musical, on cada vegada són més visibles en festivals i cicles. Sey, Humet i Giberga aprofundiran en els seus processos de creació i cercaran els referents i influències a l’hora de construir cançons amarades per gèneres com el soul, el pop o la cançó d’autor. Coordinat per la revista Enderrock i amb el suport de l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, aquest any els instituts participants en l’activitat del Músic del Mes seran l’Emperador Carles, el XXV Olimpíada Fort Pius, el Príncep de Girona, el Quatre Cantons i La Guineueta. 
 

Edna Sey a l'INS La Guineueta de Barcelona. Foto: Xavier Mercadé

Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, dones, dones i música, Músic del Mes 2018, Músic del Mes, Edna Sey, Paula Giberga, Gemma Humet, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.