EDR Balears

La clarividència de Telepredicadors a la seva nadala, «Ho tenc clar»

El grup mallorquí regala als seus seguidors la seva primera cançó de Nadal en un homenatge a les persones que pateixen les injustícies socials

| 14/12/2018 a les 14:00h

Telepredicadors
Telepredicadors | Arxiu Telepredicadors
A principi de setembre el quartet mallorquí Telepredicadors publicava el seu primer treball homònim (autoeditat, 2018), un recull de cançons que van bregar per sortir a la llum, com explica el líder i compositor del grup, Joan Miquel Riera: "Hem fet un gran any, un gran 2018, hem pogut presentar el disc que teníem dins el calaix i la banda ha anat creixent". Expliquen que la cançó que avui estrenem a EDR Balears, "Ho tenc clar", és un regal per a tota la gent que s'ha anat sumant al grup de seguidors del grup.


L'origen de la cançó parteix de la idea de fer una nadala. Durant el procés de creació, la peça va anar evolucionant, tal com explica Riera: "Tot parteix d'una nadala, ara bé, en el que més vaig pensar, més que en la felicitat implícita d'aquestes dates, és en les persones que viuen aquestes dates des dels caixers bancaris, algunes privades de feina, de llar. D'altres, injustament privades de llibertat, o fins i tot gent que viu el drama de la guerra". La cançó convida a reflexionar sobre les injustícies i els desequilibris socials. La peça ha estat enregistrada per Damià Payeras de Sotrack Produccions, un membre més de Telepredicadors a l'ombra. El grup, que prepara nous directes per a principisd'any, també està component el que serà el seu proper treball.
 

Foto: Arxiu Telepredicadors

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, EDR Balears, Telepredicadors, estrenes, estrena, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.