festivals

Vandal, Els Catarres i Doctor Prats, entre els reclams del festival Ítaca

La cita, que se celebrarà les nits del 22 i 23 de juny a l'Estartit, vol ser la primera gran festa d'estiu a la Costa Brava

| 17/12/2018 a les 09:23h

Els Catarres
Els Catarres | Marta Mas
Alguns encara no tenen els plans per la nit de Cap d'Any ben acotats, però mentrestant la nit de Sant Joan es va perfilant amb una de les grans opcions musicals. El Festival Ítaca de l'Estartit ha començat a desgranar el cartell de l'edició del 2019, que se celebrarà les dues nits del 22 i 23 de juny.

Vandal, Iseo & Dodosound with The Mousehunters, Els Catarres, Doctor Prats, Pupil·les, Roba Estesa, Lildami, Serial Killerz i dos caps de cartell sorpresa que s’anunciaran durant el primer trimestre de l’any vinent formen el cartell de l’Ítaca Sant Joan 2019. El festival vol ser la primera gran festa d'estiu de la Costa Brava, per això s'activa per la campanya nadalenca. Fins al 5 de gener els abonaments sense càmping es poden aconseguir amb un 20% de descompte.

L'organització espera tornar a reunir les 8.000 persones que l'any passat es van acostar a la platja de la població empordanesa. De ben segur que els reclams més internacionals, com són el DJ i productor anglès de raggatek Vandal i els sol·licitats bascos propagadors d'una barreja entre els ritmes jamaicans i electrònics Iseo & Dodosound, portaran molts assistents al festival la nit del 22. Aquell dia també serà el torn de bandes reconegudes a Catalunya com Doctor Prats i Pupil·les, a més d'un dels caps de cartell que queden per anunciar.

L'endemà, la totalitat de la programació que s'ha anunciat serà de denominació d'origen catalana: Els Catarres, Roba Estesa, Lildami, Serial Killerz i un cap de cartell sorpresa. El preu de l'entrada per a aquesta jornada serà de 10 euros, i la del dia anterior, de 18 euros.

Albert Pla amb Miedo
L’anunci dels grups que actuaran a l’Ítaca Sant Joan és el segon avançament de la programació que ha realitzat el festival, que aquest mes també ha anunciat el concert d’Albert Pla que presentarà el seu nou espectacle, Miedo, a l’Espai Ter de Torroella de Montgrí, el proper 31 de maig. La resta del cartell de l'Ítaca 2019 s’anunciarà el mes de març. El festival té lloc a més d’una desena de localitats de l’Empordà entre els mesos de maig i juliol, i combina concerts multitudinaris amb actuacions de petit format en alguns dels espais més bonics de la zona.
Especial: Festivals
Arxivat a: Enderrock, festivals, Ítaca, Festival Ítaca, L'Estartit, Doctor Prats, Els Catarres, Roba Estea, Lildami, Vandal, Iseo & Dodosound

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.