actualitat

Triple concert de King Crimson i Underworld al Doctor Music Festival

La reencarnació del mític festival de Neo Sala ha confirmat els primers artistes programats

Els dos grups se sumen al primer confirmat, The Smashing Pumpkins

Neo Sala: «La reencarnació del Doctor Music Festival té un punt d’energia quàntica»

| 18/12/2018 a les 11:10h

King Crimson
King Crimson | Arxiu de la banda
La banda anglesa de pop progressiu King Crimson i l'electrònica gal·lesa d'Underworld són unes de les primeres confirmacions del Doctor Music Festival 2019. De manera innovadora i d'acord amb la filosofia del festival, tots dos grups oferiran tres concerts diferents a Escalarre (el Pallars Sobirà) entre els dies 11, 12, 13 i 14 de juliol. "El setlist de cada concert serà diferent, però fins al matí del dia de l'actuació no sabrem com serà", ha comentat Robert Fripp, fundador i líder de King Crimson, una banda que va reprendre l'activitat ara fa quatre anys i que tornarà a Catalunya per fer aquest especial triplet, tres anys després del concert a l'Auditori del Fòrum.

"Un festival ha de tenir una oferta diversa, però no pot ser que la gent només pugui anar a un deu per cent dels bolos, és absurd", explicava el director del Doctor Music i un dels promotors europeus cabdals, Neo Sala, en una entrevista amb Enderrock; "generes sensació d’insatisfacció al públic perquè no ho pot veure tot, volem fer un festival amb una oferta relaxada i harmònica, no una carrera de bojos per veure qui fa més xous".

L'avançament d'aquestes dues bandes se suma al primer grup confirmat, The Smashing Pumpkins, que portarà el seu rock alternatiu des de Chicago fins a l'Alt Pirineu. Demà s'hi afegiran, però, una trentena més d'artistes que formaran part també del cartell del festival.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, actualitat, King Crimson, Underworld, Doctor Music Festival, Neo Sala, The Smashing Pumpinks

COMENTARIS

King Crimson

Anònim, 18/12/2018 a les 19:40

Pop progressiu. HOLA?

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.