concerts

La programació nadalenca de L'Auditori

L'Auditori de Barcelona ofereix per aquestes festes concerts de la Banda Municipal de Barcelona, de l'OBC i l'espectacle 'Rudo', entre altres

| 23/12/2018 a les 10:00h

Rudo
Rudo | Arxiu
La música no fa vacances. Una rumba, un vals o una banda sonora són algunes de les propostes familiars i concerts nadalencs que ofereix L'Auditori de Barcelona i que esperen seduir melòmans de totes les edats.


La màgia de la Banda
29 i 30 de desembre

La màgia i la fantasia de Nadal inspiraran els últims concerts del 2018 de la Banda Municipal de Barcelona. Per al diumenge 16 de desembre la banda prepararà un concert inspirat en el món dels infants amb obres de Georges Bizet, Stephen Melillo i Albert Guinovart, entre altres, en les quals es desprendrà l’ambient il·lusionant de les festes i els jocs entre petits. Serà un concert protagonitzat també per un dels cors més ambiciosos i exigents del país, el Veus – Cor Infantil Amics de la Unió, juntament amb la soprano María Hinojosa. Per últim, i per celebrar l’arribada del 2019, Salvador Brotons dirigirà novament la banda –que coneix molt bé– amb una selecció d’obres alegres i properes tant a la música clàssica com a la popular, i entre les quals destacarà la suite "El trencanous", de Txaikovski, i el "Vals de l’Emperador", de Johann Strauss Jr.


Rudo
27 i 30 de desembre

Un acròbata, un violí i un violoncel formen "Rudo", la proposta de circ intimista especial programada per al Nadal. La Compañía Manolo Alcántara, amb Clara Peya en la composició i la direcció musical, traçarà una història poètica i il·lusionant en què un home fa equilibris impossibles damunt d’estructures fràgils i inestables. "Rudo" convida els espectadors a compartir els perills i els anhels de la vida amb un xou de música en directe.


Més familiars
27, 28 i 29 de desembre

Si el que teniu són ganes de cantar, L’Auditori proposarà cantar rumba amb Los Sarandongos. Es podrà assistir al taller en família i assajar amb els integrants del grup o anar directament al concert, tot seguit, a la Sala Oriol Martorell. I per als que encara no n’hagin gaudit, podran passar-s’ho d’allò més bé amb "Ma, Me, Mi... Mozart!", l’excel·lent espectacle d’Eduard Iniesta per descobrir el compositor de Salzburg.

I és que a ningú se li escapa que Nadal és sobretot el paradís dels infants. El Museu de la Música organitzarà "Els pastors músics", un taller infantil de construcció d’instruments nadalencs, una bona oportunitat per ampliar la col·lecció dels que s’hagin construït altres anys.

A més, tots els menuts que vulguin descobrir els misteris del clave Zell, un dels instruments més antics i bonics del Museu, podrà fer-ho amb l’ajuda de l’Orsina 'La detectiva', que n’explicarà la història el 27 de desembre. Amb l’entrada es podrà aprofitar per visitar el museu.


El senyor dels anells
11, 12 i 13 de gener

De l’11 al 13 de gener l’OBC culminarà la interpretació en directe de la banda sonora de l’última part de la triologia cinematogràfica d'"El Senyor dels Anells". Es tracta d'"El retorn del Rei", la tercera pel·lícula de la saga de John R.R. Tolkien portada a la pantalla per Peter Jackson. El compositor de la banda sonora, el canadenc Howard Shore, es va endur dos dels onze premis Oscar que va guanyar el film, a millor banda sonora i a millor cançó.

Es tracta d’una obra de grans dimensions instrumentals que l’OBC tocarà juntament amb el Cor Jove Orfeó Català i el Veus – Cor Infantil Amics de la Unió. A més, mentre s’interpreta la banda sonora es projectarà la versió original del film amb subtítols en català.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Nadal, Auditori de Barcelona, concerts, 440

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.