actualitat

Passat, present i futur al Cafè Slàvia

El local de les Borges Blanques celebra el XXV aniversari amb 25 concerts al llarg de l'any

Ferran Palau, Pau Riba i Marc Parrot són alguns dels artistes que hi tocaran

| 12/01/2019 a les 11:00h

Albert Tarrats a la Cafeteria Slàvia
Albert Tarrats a la Cafeteria Slàvia | Juan Miguel Morales
Fa un quart de segle que a la capital de les Garrigues es va erigir un local de cultura i gastronomia que és, a dia d'avui, un dels epicentres musicals de les Terres de Ponent. La Cafeteria Slàvia treu el vestit de diumenge i enllustra les sabates per al seu aniversari, i ho farà amb vint-i-cinc concerts de gala repartits al llarg d'aquest 2019. 

Des de l'esmorzar fins a les cerveses del concert de la nit, al Cafè Slàvia les portes estan obertes tot el dia i la música entra i surt sense entrebancs. "A poc a poc vam aconseguir potenciar la cultura musical en un lloc en el qual no arribaven els directes", afirma el responsable del local Albert Tarrats. Ara, com a conseqüència de la seva tasca, la programació de música catalana a les Garrigues és abundant i per això l'Slàvia ja és la sala de concerts de referència de la zona. 

La programació de l'aniversari
Per recordar el passat de la sala sense deixar de pensar en el futur, el local ha organitzat el cicle '25 anys, 25 concerts', que portarà artistes que ja han actuat a l'Slàvia amb anterioritat, com és el cas de Marina Rossell, Pau Riba, Pep Gimeno 'Botifarra', Roger Mas o Carles Belda. S'hi sumaran Paul Fuster, Paco IbáñezFerran Palau, Joan Garriga, Núria Graham, Marina Rossell, Pi de la Serra, Feliu Ventura & Borja Penalba, Jabier Muguruza & Meritxell Gené, Carles Belda & Dijous Paella, Xabi Solano (Esne Beltza), El Petit de Cal Eril, Ruper Ordorika, A Contra Blues, Joan Masdéu, Mr Freak Ska, Marc Parrot, Miquel Gil, Cafè Soul, Oh Well!Soweto i EnZel

Les dates concretes de totes aquestes cites musicals s'aniran revelant trimestre a trimestre, les úniques que se saben són l'horari (23.30 h) i l'entrada gratuïta. El toc d'inici serà el 12 de gener amb Jabi Solano d'Esne Beltza, i continuarà amb Oh Well! el dia 26 del mateix mes. El 12 de febrer serà el torn de Ferran Palau i el seguiran Núria Graham (9 de febrer), Enzel (16 de febrer) i Jabier Muguruza i Meritxell Gené (23 de febrer).
 

Cartell '25 anys, 25 concerts' de l'Slàvia

Especial: Agenda
Arxivat a: Enderrock, actualitat, 25 anys, Slàvia

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.