actualitat

Vox denuncia la formació Pepet i Marieta per «exhibicionisme»

El vocalista d'Ulldecona, Josep Bordes, assegura que té "la consciència molt tranquil·la"

| 09/01/2019 a les 19:05h

Pepet i Marieta al Festival Clownia del 2016
Pepet i Marieta al Festival Clownia del 2016 | Xavier Mercadé
El partit d'ultradreta Vox Castelló va presentar ahir una denúncia contra el cantant de la formació Pepet i Marieta, Josep Bordes, per "exhibicionisme" durant un concert que es va celebrar el passat mes de desembre a la plaça Major de Castelló, en el marc del 86è aniversari de les Normes de Castelló.

Com és habitual en els directes del grup, el vocalista es va despullar a dalt de l'escenari, i això va provocar indignació entre els militants del partit. "Tinc la consciència molt tranquil·la, jo no he comès cap il·legalitat i no vull 'fer bombo' d'una guerra que no és la meua. Jo soc un artista i em dedico a fer art, la política no és assumpte meu", afirma el cantant Josep Bordes sobre el cas. 

La denúncia als jutjats de Castelló de la Plana no va ser la primera queixa davant l'striptease del músic, ja que el Partit Popular de Castelló ja va demanar explicacions al consistori de la ciutat després de la realització del concert. Gairebé un mes després del directe, Vox s'ha sumat a la polèmica acudint als jutjats.
Arxivat a: Enderrock, actualitat, Pepet i Marieta

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.