videoclips

Retirada! reviu la nostàlgia de ser un infant

Estrenem el videoclip de "92", una cançó que forma part del proper disc del grup

L'àlbum 'Son' veurà la llum el proper 21 de gener

| 17/01/2019 a les 12:30h

En el cosmos interior dels integrants de Retirada! encara hi ha un planeta que guarda els records d'infància. Quan eren nens de set anys, l'Albert i el Cuervo van viure en primera persona les Olimpíades del 92, i no se les han pogut treure del cap. El videoclip que avui estrenem, de la cançó "92", és precisament el document audiovisual que han volgut fer per tornar a viure, per segon cop, la màgia d'aquells temps.

"Aquest tema parla de com hem anat evolucionant al llarg dels anys i de com hem arribat a ser adults", expliquen els membres de la formació. Segons afirmen és una cançó molt nostàlgica, que han volgut transformar en videoclip a través d'un paisatge de "melancolia i des del record feliç".


L'essència d'aquest tema és el resum perfecte per explicar el nou àlbum que publicaran, amb el nom de Son (El Segell, 2019) i que arribarà el proper 21 de gener en format digital i el 25 del mateix mes en format físic. Retirada! defineix el seu proper treball discogràfic com "una caixa de records", ja que les onze cançons que el configuren giren al voltant de la infància. Confessen que, a més de provocar-los nostàlgia, les reflexions de les noves cançons també els serveixen com a "contrapunt per recordar-nos de petits, ara que som pares". 

On segur que s'ho passaran com criatures és als concerts de presentació del nou disc. El 26 de gener Retirada! passarà per la sala Vol de Barcelona, i a la primavera, concretament l'1 de juny, serà un dels grups que tocaran a l'edició d'enguany del Primavera Sound. 
Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, Retirada!, estrena, videoclips, 92

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.