actualitat

Els herois de Ramon Aragall

El proper concert del barceloní serà aquest 18 de gener a Canet de Mar

| 17/01/2019 a les 17:00h

Ramon Aragall
Ramon Aragall | Arxiu artista
El cantautor i baterista barceloní Ramon Aragall ha presentat el seu segon disc, Kamikaze (DiscMedi, 2018), un treball eclèctic de rock d’autor on la música canalitza les seves vivències. El seu proper concert serà aquest divendres 18 de gener al Celler de les Nenes de Canet de Mar. Si hi vas, potser et ressonen algunes de les ànimes que el músic admira. Aquí van 5 herois indispensables per a Aragall.

1. Superman
"La portada del disc és un record d’infància. Vaig demanar al meu pare una disfressa de Superman per al meu aniversari. El símbol és una imitació de l’autèntic, una 'z' enlloc de 's'. Ara em pixo de riure quan veig la foto, però en el seu moment va representar un drama! M’encantava, em sentia un superheroi capaç de qualsevol cosa i recordo com em canviava la perspectiva de tot quan me la posava."

2. Marlon Brando
"Els meus herois actuals tenen en comú l’enorme carisma i l’atractiu natural que els fa esdevenir el centre d’atenció, encara que de vegades no ho hagin volgut. Marlon Brando, per exemple, és un actor en estat pur i l’etern rebel."

3. Muhammad Ali
"Va ser un home avançat al seu temps que va plantar cara a tot un govern nord-americà posant en joc la seva carrera esportiva com a boxejador i fins i tot la seva vida."

4. Giacomo Puccini 
"És el meu compositor preferit, el creador de la música més intensa que he sentit mai."

5. Jaume Aragall
"El pare és un referent indiscutible i de sang. És el meu ídol, el meu cantant preferit i la persona que més m’ha fet riure."
Especial: Llistes
Arxivat a: Enderrock, revista, llista, Ramon Aragall, actualitat

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.