videoclips

Lali BeGood s'inflitra en el món dels insectes

Estrenem el videoclip de "La vida secreta de les formigues", un cant ecologista i de respecte pels animals

| 18/01/2019 a les 11:00h

Lali BeGood
Lali BeGood | Arxiu grup
T'ha passat mai que has matat una formiga sense voler? Al parc, al pati de l'escola, a la cuina de casa. A qualsevol dels escenaris on hagis pogut cometre el crim, segur que t'haurà sabut greu. Lali BeGood s'ha infiltrat en el món dels insectes per poder conèixer com és la seva vida i per explicar què diria a la formiga si pogués tirar enrere en el temps. Estrenem el videoclip de "La vida secreta de les formigues".


L'audiovisual redueix la banda barcelonina a la mida d'un invertebrat per passejar-se en un món il·lustrat per Pedro Rodríguez i animat per Toni Dominguez. L'ecologia és el valor essencial d'aquest clip, ja que pretén fer-nos ser conscients de la varietat del món animal i del respecte que hem de tenir cap als éssers vius amb qui compartim el planeta. De fet, Lali BeGood explica que les seves cançons tenen "la missió de fer un món millor, perquè amb la música, a més de divertir-nos, també podem crear consciència i educar en l'amor per la vida i la natura". 

Aquest clip de pop amb base africana forma part del darrer àlbum de la formació de públic familiar, Futur-Oh! (autoeditat, 2018), que conté una gran varietat d'estils musicals, com el hip-hop, el swing balcànic o el funk. 
 

Lali BeGood. Foto: Arxiu grup

Especial: Estrenes
Arxivat a: Enderrock, estrena, videoclip, videoclips, públic familiar, Lali BeGood, infantil

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.