videoclips

La protesta col·lectiva d'Allez, feta videoclip

Estrenem el clip de la cançó "Entre mil balas", una aposta musical per l'autodeterminació i la llibertat d'expressió

| 23/01/2019 a les 09:30h

Allez!
Allez! | Arxiu grup
La lluita col·lectiva és capaç de tombar qualsevol mur, o això sosté fermament el grup nascut a Vilafranca del Penedès. Allez! es va estrenar el març passat amb el seu primer llarga durada, Salvatge (autoeditat, 2018), i la tònica reivindicativa del disc els ha portat ara a realitzar el clip de la cançó "Entre mil balas", que avui estrenem.


La protesta pren forma d'audiovisual en aquest videoclip que, en paraules dels membres de la banda, vol posar l'accent en "la solidaritat i el combat conjunt" per tal de reivindicar dos imprescindibles de la salut d'una societat: "La llibertat d'expressió i l'autodeterminació, tant en clau col·lectiva com individual". Segons Allez!, "aquest tema vol defensar allò que sempre serà nostre: la protesta, la paraula i la necessitat de qüestionar tots els murs i les fronteres humanes". 

De fet, amb l'objectiu de mostrar el creixement particular i l'esforç que suposa aquesta lluita, els integrants del grup van considerar que l'expressió corporal era la millor manera de plasmar aquest missatge. És per això que les protagonistes de l'audiovisual que encarnen les ballarines Andrea Ibáñez i Clara López s'uneixen a la cançó mitjançant la dansa.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, videoclips, Allez!, estrena, videoclip

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.