videoclips

El nou manual d'autosuperació dels sabadellencs Luand

Estrenem "Desperta", la cançó que posa nom al proper disc del quartet, que veurà la llum el 25 de gener

Les mentides piadoses són el nou remei de Luand contra l'amor

| 22/01/2019 a les 13:15h

Luand
Luand | Aran Martínez
De gris apagat a blau cel, els dies poden prendre el color que tu els manis. Tot és qüestió, segons Luand, d'obrir els ulls i centrar-se en el futur. Després del remei contra el desamor que ens va oferir el quartet amb la cançó "Menteix-me", ara toca tornar a obrir el manual d'aprenentatge vital dels sabadellencs amb un tema d'autosuperació, estrenem "Desperta".

"No pensis en demà, tens l'oportunitat de tornar a començar", aquesta és la premissa del grup de pop, que amb aquesta cançó vol demostrar-nos que un mal despertar pot transformar-se en un dia ple d'aventures i d'estímuls si no et deixes endur per la monotonia de la rutina. No cal pensar en passat, "els dies d'ahir són paper mullat" i el que compta és seguir endavant amb il·lusió. 


Aquest tema, així com els altres que configuraran el seu proper disc, que es dirà Desperta (RGB Suports, 2019) i que arribarà el divendres 25 de gener, està inspirat en la vida dels quatre membres del grup. Tal com ens expliquen ells mateixos, es basen en "aquelles situacions o sentiments que ens han impactat més en els últims anys".

Per a aquesta aventura, a més, han tingut Marc Martín a la producció, que segons expliquen: "S'ha mostrat totalment transparent amb nosaltres des del minut u i ens ha sabut fer crítiques constructives". "En el món musical no és fàcil encaixar segons quines crítiques, però quan estàs començant i et poses a les mans d’algú com en Marc, saps que tot el que n’acabi sortint serà el millor de tu mateix com a grup", afegeixen.
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Luand, videoclip, estrena, videoclips

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.