Actualitat

El terrassenc Miki Núñez serà el representant d'Espanya a Eurovisió 2019

La cançó que el terrassenc portarà a Tel Aviv és "La venda", composta per Adrià Salas, vocalista de La Pegatina

De Serrat a Alfred, els catalans que han passat per Eurovisió

| 21/01/2019 a les 13:20h

Miki interpretant «La venda»
Miki interpretant «La venda» | RTVE
L'exconcursant d'Operación Triunfo Miki Núñez és l'artista escollit per representar Espanya a l'edició d'Eurovisió d'enguany. Ho farà amb la cançó "La venda", tema creat especialment per a l'ocasió pel vocalista de La Pegatina, Adrià Salas. La notícia es va comunicar ahir en una gala en directe emesa per RTVE, quan el presentador del programa va informar els participants que Miki havia obtingut la major puntuació en la votació del públic, amb concretament un 34% dels vots. 


Les altres dues cançons que van quedar finalistes van ser "Muérdeme" de la madrilenya María Villar, i "Nadie se salva", del duet format per la navarresa Natalia Lacunza amb el mateix Miki. Tot i que el tema de reggaeton de Villar apuntava a ser el guanyador, finalment serà la proposta de mestissatge la que representarà Espanya a la final que se celebrarà a la capital d'Israel el proper 18 de maig. 

Amb Miki Núñez, aquest serà el tercer any consecutiu que un català acudeix al festival europeu sota la bandera espanyola, ja que l'any passat hi van actuar Alfred García i la navarresa Amaia Romero amb "Tu canción", i a l'edició del 2017 ho va fer el sabadellenc Manel Navarro amb la interpretació de "Do It for Your Lover".
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Eurovisió 2019, Operación Triunfo, Adrià Salas, actualitat, La Pegatina, Miki

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.