concerts

El pop groc de Narcís Perich deixarà empremta al BarnaSants

El concert de presentació del darrer disc de l'alellenc se celebrarà el proper 26 de gener al Centre Cultural Albareda, en el marc del BarnaSants 2019

Enderrock Sona amb Ju i Narcís Perich a la Damm

El BarnaSants 2019, de la A a la Z

| 21/01/2019 a les 18:00h

Narcís Perich
Narcís Perich | Juan Miguel Morales
La constel·lació pop i l'empremta de la revolta groga de Narcís Perich són ben a prop de poder tocar-se en directe. Després de la publicació de Puigdemont (autoeditat, 2018) el passat mes de desembre, l'alellenc porta la seva setena referència en concert el proper 26 de gener al Centre Cultural Albareda de Barcelona, en el marc del BarnaSants 2019. 

L'àlbum beu dels fets ocorreguts l'1 d'octubre i és un homenatge al president de la Generalitat exiliat a Bèlgica, el nom del qual bateja el treball. Compromès amb la música i amb la situació que viu el país, el músic també ha volgut dedicar el disc als presos polítics i exiliats. "Descaradament pop", tal com afirma Perich, conté cançons "amb vida i molta alegria". 

És precisament amb l'objectiu de mostrar de manera optimista la realitat política i el vessant emocional de l'artista que l'alellenc desembarcarà al concert del BarnaSants. L'acompanyaran els músics Mark Ullod a la bateria, Paco López al baix i Marc Blanc a la guitarra, així com les dues coristes de la Caravana de la Bona Sort, Laia Juncà i Agnès Fort, que ja havien col·laborat amb Perich entre el 2005 i el 2011 i que també han participat en la seva darrera referència, concretament a la cançó "Refugiat (Un cel blau)".
 
Especial: Actualitat
Arxivat a: Enderrock, Narcís Perich, concert, Barnasants 2019, actualitat, Puigdemont, Barnasants

FES EL TEU COMENTARI

D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.